boudoir fotografie lingerie foto's
FAQ

Waarom zou ik een boudoirshoot doen?
Ik twijfel of het iets voor mij is, ik ben niet zelfzeker genoeg, ik vind mezelf te dik, te dun, niet knap
genoeg, …. Allemaal hele goeie redenen om een boudoirshoot te laten doen! Je krijgt een echte boost voor je
zelfvertrouwen en je loopt weken na de shoot nog steeds op wolkjes. 


Hoe lang duurt de shoot?
Afhankelijk van het gekozen pakket duur een shoot ongeveer 30 tot 60 minuten.


Mag ik me tussendoor omkleden of kies ik best voor 1 outfit?
Bij het silver pakket wordt je in 1 outfit geportretteerd. Bij de overige pakketten mag je kiezen of je van setje wilt wisselen tussendoor of niet. Bij twijfel, breng gerust enkele extra sets mee.

Ik heb al eerder een boudoirshoot gedaan bij Puur Boudoir, mag ik nog eens terugkomen?
Natuurlijk! Ik heb meerdere klanten die al een tweede of derde keer geboekt hebben. De eerste keer hebben ze zo’n boost van hun zelfvertrouwen gekregen dat ze dat nog een keer willen meemaken. Om veel variatie te hebben in foto’s raad ik aan om een tweede of derde keer voor een andere locatie te kiezen dan de eerste keer.


Wanneer en hoe krijg ik mijn foto’s?
Je krijgt 2 a 3 weken na de fotosessie je foto’s digitaal doorgestuurd op het mailadres dat je invulde op het reserveringsformulier. Je ontvangt je foto’s zowel in webresolutie met logo als in hoge resolutie zonder logo.

Zijn de digitale bestanden inbegrepen in de prijs?
Ja! Afhankelijk van het pakket dat je koos krijg je 5. 10 of 15 foto’s digitaal in hoge resolutie zonder logo of watermerk!


Komen mijn foto’s online?
Foto’s waar je niet expliciet met je gezicht in beeld staat en heel herkenbaar bent gebruik ik inderdaad ter promotie van mijn werk. Overige foto’s deel ik ook graag omdat ze een duidelijk beeld geven van mijn werk. Vergeet niet dat je zelf waarschijnlijk ook voor Puur Boudoir hebt gekozen door de foto’s van mijn eerder werk. Bovendien hoop ik dat je trots bent op het resultaat en weet dat je gezien mag worden. Jouw portret kan een andere dame die nog onzeker is of ze het ‘durft’ over de streep halen.
Indien je dit niet wenst, laat me dit schriftelijk (e-mail) op voorhand weten wat er niet gepubliceerd mag worden. 

Wat moet ik aandoen of meenemen voor de fotoshoot?
Sexy lingerie! Maar wat voor de een te sexy is, is voor een ander te braaf. Dus leef je uit, doe aan waar jij je goed in voelt. Ga je voor een simpele string, of voor een kanten body? Wil je graag kleur of kies je voor een zwart of wit setje? Voel je je beter in lange mouwen of net in jarretels? Doe vooral waar jij je goed en mooi in voelt. Bh’s, slipjes, strings, bodys, een kimono, accesoires, juwelen, …. Alles kan en alles mag. Kijk zeker eens naar de foto’s wat andere aan hebben.


Ik weet niet hoe ik moet poseren, heb geen ervaring en ben wat onzeker hierin?
Ik heb zelden of nooit ervaren modellen voor mijn lens. De meeste zijn gewone vrouwen zoals jij en ik die zichzelf eens in een ander daglicht willen zien.

Wat is de beste reden voor een boudoirshoot?
De beste reden bestaat niet. Maar er zijn wel vele goeie redenen….. voor jezelf, of als verrassing voor je partner. Of misschien ben je trots op je lichaam en wil je dat in de verf zetten, of wordt je 30, 40, 50, 60 en trakteer je jezelf op een boudoirshoot? Misschien wil je die ene leuke vriendin verrassen? Met kerst, valentijn, haar verjaardag, of gewoon zomaar, omdat ze het verdient? Gun je het je moeder, je dochter of je zus? Zit iemand niet goed in haar vel en wil je haar laten zien hoe mooi ze is? Gun je die ene persoon een flinke dosis zelfvertrouwen? Sluit je een negatieve periode af? Of begin je net aan een hele positieve? Heb je gespaard en gun je jezelf eens écht iets leuks? Er zijn zoveel redenen om een boudoirshoot te boeken! Herken je je in 1 van bovenstaande of heb je nog een andere reden?
Laat het me weten! Ik ben benieuwd!


Wat als ik ziek ben of de shoot wil annuleren?
Geen probleem. Als je me tijdig verwittigd kan je de shoot kosteloos verplaatsen naar een latere datum. Bij laattijdige annulatie ben ik helaas genoodzaakt het voorschot in te houden voor het reserveren van de kamer of de studio.


Waar vindt de shoot plaats?
Op bepaalde data die je op mijn website zit huur ik luxe hotelkamers, suites en b&b’s af die ik gebruik als locatie voor mijn fotoshoots. Vanaf 2023 beschikt Puur Boudoir ook over een eigen ‘in-home-boudoirstudio’ in Niel-bij-As. De studio is altijd beschikbaar en hier kan in onderling overleg een shoot geboekt worden. De locatieshoots zijn op vaste dagen wanneer ik deze afhuur. Deze data worden ruim van tevoren op de website gecommuniceerd.


Waar en hoe kan ik boeken?
Door het reserveringformulier in te vullen en een voorschot van 100 euro over te maken ter bevestiging van de afspraak. Daarna ontvangt u van mijn een bevestigingsmail. Het reserveringsformulier vind je hier.
Mijn rekeningnummer is BE54 7360 1837 5197.
Opgelet: de afspraak is pas definitief na ontvangst van het voorschot. Voorschotten worden niet terugbetaald, maar bij ziekte kan de shoot wel verplaatst worden naar een latere datum.