boudoir fotografie lingerie foto's
Info


Puur Boudoir beschikt over 2 eigen 'in-home-boudoirstudio's' in Niel-bij-As.
Beide studio's hebben een eigen stijl: de ene is ingericht als een bohemian style bedroom in creme en beige tinten. In deze studio komt witte, nude en pastelkleurige lingerie het beste tot zijn recht.
De andere is eerder moody, dark met een druk en donker bloemenbehang en olijfgroene muren. Hier komen zwarte lingerie, en kleuren zoals blauw, rood, groen, etc... het beste tot zijn recht.

Voor beschikbaarheid klik hier.Je kan steeds kiezen uit 5 pakketten. En deze zijn ook naar keuze uit te breiden met andere fotoproducten zoals canvas, prints, etc….


Door de week vind je me in mijn studio in Niel-bij-As waar ik fulltime werk als baby-en kinderfotograaf. Zie website puurfotografie.
En sinds 2019 leg ik me een aantal dagen per maand toe op boudoirfotografie waar ik verschillende opleidingen en specialismen in heb gevolgd. Mijn missie is om elke vrouw zich op en top sexy en vrouwelijk te laten voelen zonder ordinair of vulgair te zijn. Vrouwelijk en sexy met een classy touch ;-)
Iedere vrouw zou toch minstens 1x in haar leven een boudoirshoot moeten meemaken. Een unieke ervaring en een echte boost voor je zelfvertrouwen.


Voorwaarden

Er wordt een voorschot van 100 euro gevraagd bij boeking, ongeacht het gekozen pakket. Het restbedrag wordt op de dag van de fotosessie ter plaatse contant of via een betaalapp betaald. Het voorschot kan worden overgeschreven tav Puur Fotografie, rekeningnummer BE54 7360 1837 5197, met als mededeling ‘Boudoir en datum van de shoot’. Pas na overschrijven van het voorschot is uw afspraak definitief.

Het voorschot blijft 1 jaar geldig en dient ter bevestiging van de gemaakte afspraak en wordt NIET terugbetaald. In uitzonderlijke gevallen zoals ziekte of overmacht kan de shoot kosteloos verplaatst worden naar een latere datum. (max 3 maal, maximum 1 jaar na de eerste boekingsdatum).

Fotosessies duren 30 a 60 minuten (afhankelijk van het gekozen pakket). Kom stipt op tijd! Ben je te laat gaat dit van je eigen tijd af. Ben je te vroeg moet je wachten indien ik nog met je voorganger bezig ben. Respecteer het afgesproken tijdsslot aub zo goed mogelijk zodat de sessie in alle rust kan verlopen.

Kleding/lingerie/accessoires worden door de klant gekozen en voorzien. Denk eraan dat deze voor een groot deel  de stijl van de fotoshoot bepalen (sensueel romantisch of eerder gewaagd sexy)

De eerste selectie van de aangeboden digitale foto’s wordt door de fotograaf gedaan. Selectie van foto’s voor drukwerk, prints en stoefboekjes gebeuren door de klant zelf.

Foto’s waar de klant niet met het gezicht in beeld komt kunnen steeds gebruikt worden ter promotie van mijn werk. Indien er foto’s waar de klant herkenbaar in beeld staat, niet voor promotie mogen worden gebruikt, gelieve dit dan op voorhand duidelijk kenbaar te maken per mail. Door de shoot te aanvaarden ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. 

 

Voor prijzen van Puur Boudoir klik hier